انفورماتیک هرمس
Hardening
راه کارهای

امن سازی شبکه

راهکارهای امن سازی شبکه Hardening

 

با افزایش روزافزون حملات سایبری در سطح دنیا و به ویژه زیرساخت‌های نظامی، دولتی و سازمان‌های خصوصی کشور ما، نیازبه اتخاذ راهکارهایی برای کاهش آسیب‌پذیری سازمان‌ها در مقابل تهدیدات سایبری بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود.

این کار که در اصطلاح امنیت سایبری، امن‌سازی ( Hardening) نام دارد، احتمال نفوذ به سامانه‌های سازمان‌ها و آسیب‌های وارده در نتیجه نفوذهای احتمالی را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.
منظور از سطح حمله، ترکیبی از تمامی نقص‌های امنیتی احتمالی در شبکه سازمان است و معمولا، شامل موارد زیر می‌شود:

 

*  ابزارهای امنیتی IT که به درستی کانفیگ نشده‌اند
*  داده‌های رمزنگاری نشده
* نرم‌افزارها و سفت‌افزارهای پچ‌نشده و بروزرسانی‌نشده
* مجوزها و گذرواژه‌های ذخیره شده در فایل‌های عمومی

 

هدف اصلی از امن‌سازی کاهش نواحی آسیب‌پذیر در سامانه‌های سازمان شما است. این کار شامل شناسایی، اصلاح و بازرسیآسیب‌پذیری‌های امنیتی احتمالی در سامانه‌های IT سازمان شما می‌شود. با این کار، ریسک‌های امنیتی کاهش پیدا می‌کنند و سطح حمله به حداقل می‌رسد. به عبارت دیگر، پس از انجام امن‌سازی، نقاط ورود کمتری برای اجرای حملات هکری توسط هکرها باقی می‌ماند.

امن‌سازی از انواع مختلفی تشکیل می‌شود که همه آن‌ها در کنار همدیگر برای کاهش سطح حمله ضروری هستند. البته، ممکن است بعضی از سازمان‌ها با توجه به نوع شبکه و تجهیزات IT و نیازمندی‌هایشان تنها به بعضی از این انواع امن‌سازی نیاز داشته باشند.

 

امن‌سازی سرور
امن‌سازی نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌ها
امن‌سازی پایگاه داده
امن‌سازی شبکه
امن‌سازی سیستم عامل
امن سازی تجهیزات شبکه
کنترل کردن ترافیک شبکه
امن‌سازی ارتباطات

 

فرایند امن‌سازی کاری کاملا تخصصی است و حتی کارشناسان حوزه IT که تخصصی در حوزه امنیت ندارند، از صلاحیت لازم برای امن‌سازی سازمان‌ها برخوردار نیستند. با اینکه تیم IT شما می‌تواند در امنیت سایبری و امنیت شبکه سازمان نقش داشته باشد اما با برون‌سپاری این کار پیچیده و تخصصی به متخصصان حوزه امنیت در تیم شرکت فناوری اطلاعات هرمس ، باعث می شود سطح حمله به سازمان شما به حداقل برسد و خسارات حملات موفق احتمالی نیز بسیار کاهش خواهد یافت.